Er det en vigtig del af dit liv at gå til fodboldkampe, så savner du det nok virkelig meget efter et langt år uden mulighed for det. Når det forhåbentlig snart bliver muligt igen, så bliver det en glædens dag. Du skal nok bare regne med, at der kommer et krav om at bære enten maske eller visir, og at du afspritter dine hænder, før, under og efter kampen.

Det er jo efterhånden blevet en vane, og det er jo i bund og grund en forholdsvis lav pris at betale for at kunne være tilskuer til en fodboldkamp.

Undgå at smitte og at blive smittet med covid-19

Det er naturligvis både for andres og for din egen skyld, at du skal beskyttes mod vira og bakterier. Når du er et sted, hvor mange mennesker er samlet, og der kan blive både råbt og sunget, så er der en ret stor risiko for smitte.

Det gælder om at være godt beskyttet. Det kan du være, når du bærer maske eller visir, og når din håndhygiejne er i orden. Når du gør det, så er du med til at sørge for, at det stadig er muligt at komme ud at se på en god fodboldkamp.

Brug en miljøvenlig form for hånddesinfektionsmiddel

Mange typer af hånddesinfektionsmidler indeholder en stor procentdel alkohol. Det er hverken godt for dine hænder eller for miljøet. Derfor anbefales du at bruge en hånddesinfektion, som er både effektiv og miljøvenlig. Det vil sige, at den kan beskytte mod vira og bakterier uden at udtørre hænderne og uden at indeholde sprit overhovedet. Det kan du heldigvis finde her https://trifu.dk/kategori/haanddesinfektion/.

Du kan sagtens have dit eget hånddesinfektionsmiddel med, når du er på farten. Det gælder også, når du skal til fodboldkamp. Her kan du fint bruge dit eget middel.

Brug miljøvenlige rengøringsmidler

Det gælder faktisk i det hele taget alle former for rengøringsmidler, at de helst bør være så miljøvenlige som muligt. Der skal naturligvis ikke blive gået på kompromis med kvaliteten og effektiviteten. Der skal stadig være helt rent i vores hjem og på vores arbejdspladser, og tøjet skal også vaskes ordentligt.

Det kan godt lade sig gøre, hvis du for eksempel bruger disse rengøringsmidler fra trifu.dk. Der anvendes i vid udstrækning mikrobiologi frem for skadelige kemikalier til fremstilling af disse midler. Det er virkelig godt for miljøet.

Vælg gerne et miljørigtigt alternativ til rengøring og til personlig desinfektion.