Arsenal i denne sæson døjet med sløve præstationer. Ikke mindst fra deres centrale midtbanespillere, der ligeledes har været en del skadet. Nu serverer vi Arsenals kommende centrale midtbanespillere på et sølvfad, lige til at skrive under med! VÆRSÅGOD WENGER!

af kristian paris 

1. Oriol Romeu

Southampton v Crystal Palace - Premier League

Først: Arsenal mangler ikke endnu en oprydder på midtbanen. De mangler en, der kan sættes sig selv op, samle løse bolde op og være disciplinæret omkring arbejdet på den centrale midtbane.

Det er præcis, hvad Romeu kan tilbyde. Mens Southampton spilleren ikke er af den kaliber, som de fleste Arsenal fans forventer og regner med, vil han formentlig, hvis klubben køber ham, udvikle sig så meget, at han rent faktisk kan blive en værdifuld spiller i fremtiden.

2. Julian Weigl

SL Benfica v Borussia Dortmund - UEFA Champions League Round of 16: First Leg

Denne 21-årige spiller er allerede en vigtig del af Dortmunds offensive opstilling på grund af hans eminente pasningsevner og hans aldrig svigtende koncentration.

Arsenal vil formentlig skulle af med en stor pose penge for Weigl, der har spillet fem landskampe for Tyskland, men han skal nok være pengene værd.

3. Tiemoue Bakayoko

FBL-EUR-C1-MONACO-MAN CITY

Bakayoko har været en nøglefigur i Monacos Ligue 1 og Champions League succes i år.

Den 22-årige er bestemt en spiller, der matcher de kriterier som Arsenal søger, og han vil uden tvivl kunne spille den samme rolle for Arsenal som han har gjort for Monaco.

4. Naby Keita

1. FSV Mainz 05 v RB Leipzig - Bundesliga

Keita er med sikkerhed en eftertragtet herre, når transfervinduet åbner igen til sommer. Alligevel er det nok en god ide for Arsenal at gå efter den guineaske landsholdspiller.

Midtbanespilleren fra RB Leipzig vil formentlig ligegyldigt, hvad komme videre i karrierien til sommer – til nye, større klubber. En formodentlig bejler er Bayern München fra samme liga.