Inters kaptajn Maurco Icardi bliver ofte rygtet sammen med et skifte væk fra San Siro, men Inter har i lang tid holdt de største bejlere fra den gode angriber. 

Forud for den nye sæson, 18/19-sæsonen, og når Icardi formentlig ikke kommer til at spille VM til sommer, vil Inter ikke have nogle bedre angriber end Icardi til at være anfører for klubben og bygge fremtiden op omkring. Og måske dermed skabe et nyt kapitel i klubbens historie.

Mauro Icardi er en vigtig stjerne hos Inter Milan.Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Men for at være klar nu. Der er få spillere i Europa – og alene i Italien – der har lige netop hvad Icardi besidder som angriber. Stjerne kvalitet, lederskab og evnen til at være god i mod de rigtig gode hold. Det gør Icardi til en af de bedste angribere i verden lige nu.

Lige nu er Inter dog hele 20 point efter Juventus i denne sæson, og det er bestemt ikke acceptabelt for en klub af Juventus kaliber.

Selvom han længe er blevet rygtet væk har den 25-årige argentiner dedikeret sig selv til klubben, der længe har prøvet at finde en afløser for Maxi Lopez, der er manager for klubben.

Hvis Icardi skal forlade klubben kommer det dog ikke til at ske billigt, for med de priser som spillere handles for lige går det kun en vej, og det er op ad.

Med det in mente og klubbens seneste offentliggjorte handel, Lautaro Martinez fra Racing Club i Argentina, kan det meget vel ske, at Inter vil skille sig af med spilleren til sommer, når transfervinduet igen åbner. Martinez er et godt bud på Icardis erstatning. Med spillere, der denne sæson har været udlejet, som Joao Cancelo og Rafinha, ser det bestemt lovende ud for klubben.