Kyle Walker er på vej væk. Væk fra barndomsklubben Tottenham. Ikke fordi de ønsker ham væk, men fordi han selv gerne vil videre i karrieren. Her er nogle mulige afløsninger for London klubbens højreback. 

AF KRISTIAN PARIS 

Kieran Trippier (Tottenham Hotspur)

Tottenham Hotspur v Watford - Premier League

Den første på listen er naturligivs en af klubbens egne, og klubben behøver måske ikke spendere retarderede summer på denne plads på holdet.

Kom til klubben i sommeren 2015 fra Burnley for omkring 35 millioner danske kroner. Faktisk blev han købt som en erstatning for Walker, men siden skiftet er det kun blevet til 19 optrædener for de hvide fra London. Optrædener, der primært er sket i FA Cuppen og EFL-cuppen.

Mattia De Sciglio (AC Milan)

AC Milan v Genoa CFC - Serie A

En spiller, der er mindst lige så god i venstre side som i den naturlige højre side som back. Det gør ham bestemt en mulig afløser for Walker i det nordengelske.

Den 24-årige italienske landsholdsspiller præstationer på det seneste har været vanvittige gode, hvorfor  han også rygtes væk fra det italienske i San Siro.

Almamy Toure (AS Monaco)

FBL-FRA-LCUP-MONACO-RENNES

Ligue 1 klubben Monaco har bestemt overrasket i denne sæson. Og det samme har klubbens spillere, heriblandt Almamy Toure, der faktisk kun er 21 år.

Den 21-årige malisiske landsholdsspiller er bestemt en trussel fremad på banen, ligesom han også har evnerne til at forsvare ordentligt.

 Spilleren har optrådt kun 26 gange for klubben i sæsonen, men alligevel er han altså blevet kædet sammen med samtlige store europæiske klubber, fx PSG.

Thomas Meunier (Paris Saint-Germain)

FC Barcelona v Paris Saint-Germain - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg

Den belgiske landsholdsspiller Thomas Meunier kæmper sammen med Serge Aurier om pladsen på højrebacken i klubben. Derfor er det ikke usandsynligt, at han vil kigge sig om efter en ny arbejdsgiver til sommer.

Den 25-årige højre back har optrådt hele 44 gange for klubben i denne sæson i alle turneringer.