Den spanske angriber Alvaro Negredo har formenligt spillet sin sidste kamp for den spanske klub Valencia, årsagen til dette er ifølge klubtræner Nuno Santo, tekniske færdigheder. 

Den store angriber blev i sommeren 2015 købt af Valencia F.C fra Manchester City, men nu næsten et halvt år senere tyder det på at Negredo har spillet sin sidste kamp for den spanske klub, og det er på trods af at klubbens førstevalg til angriberposten Rodrigo er ude med en skade.

“Det er en beslutning der er truffet ud fra tekniske færdigheder og Alvaro vil ikke være at finde på holdkortet”, udtalte Santo til football.espana.net

“Det er ikke den afgørende beslutning, men han vil ikke være med os (på Søndag)”.

“Han vil forblive den samme spiller og jeg håber på, at han kan hjælpe os i fremtiden. Der er stor konkurrence i angrebet, og intet er blevet besluttet endnu”, slutter Santo.

Negredo nåede i 2013 – 2014 at spille 29 kampe for City og scorede deri 23 mål, hvorefter han endte på bænken pga. en skulder skade. Konsekvensen af dette blev, at han i efteråret 2014 blev udlånt til Valencia. Denne sommer valgte Valencia at købe ham permanent, og Negredo har siden da kvitteret med 1 scoring i 5 sæsonoptrædender for Valencia.