Barcelona har været særdeles aktive på transfermarkedet denne sommer, og ifølge klubbens træner kan der være flere spillere på vej til Nou Camp.

Barcelona har allerede hentet Antoine Griezmann i Atletico Madrid, og Frenkie de Jong er kommet til klubben fra Ajax denne sommer. Nu fortæller træner Ernesto Valverde, at der kan være flere spillerhandler på vej, da klubben leder efter en gardering til Jordi Alba på venstre back. Som Marca skriver, så har holdet længe manglet en erstatning, når spanieren har været ukampdygtig. 

”Det er muligt, at vi henter én. Det er sandt, at vi havde problemer på den position i sidste sæson. Vi er åbne for at hente spillere, indtil markedet lukker,” sagde Valverde på et pressemøde fredag. 

Marca skriver, at Real Betis-spilleren Junior Firpo har været sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, men det er uklart, hvorvidt en handel er tæt på at blive en realitet. 

På barcablaugranes.com har man foreslået fem kandidater til venstre back-positionen, som klubben kunne hente. Foruden Junior Firpo nævnes Marc Cucurella fra Eibar, Alex Grimaldo, der spiller i Benfica, Valencia-spilleren Jose Gaya samt Nicolas Tagliafico fra Ajax. 

På pressemødet forud for træningskampen mod japanske Vissel Kobe, der har den tidligere Barca-kreatør Andres Iniesta på holdet, understregede Ernesto Valverde, at de nye spillere i truppen skal falde godt til for at kunne præstere – med henvisning til de Jong og Griezmann. Træneren føler sig dog sikker på, at holdånden kan hjælpe dem med at finde sig til rette. 

”Vi håber, at de fortsætter med at tilpasse sig. De har mange gode kvaliteter og burde kunne tilpasse sig,” sagde spanieren, som ser frem til lørdagens kamp mod Vissel Kobe.

”I morgen bliver en ny mulighed, selvom vi dog må være forsigtige med Gerard Pique, som ikke spiller.”