FC Barcelona-træneren Ernesto Valverde har ifølge et spansk medie, fundet en plan B, såfremt det ikke lykkes at hente Hector Bellerin til Camp Nou denne sommer.

Af Lasse D. Drescher

Ernesto Valverde har gjort det klart, at han vil handle stort ind, nu hvor han er blevet Barcelona-træner. Valverde har ifølge Sport afsløret at Arsenal-profilen Hector Bellerin er førsteprioritet i løbet af sommerens transfervindue.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Det spanske medie Sport skriver samtidig, at Ernesto Valverde har en plan B, såfremt at det ikke lykkes at hente den spanske Arsenal-stjerne væk fra Arsenal, og tilbage til den spanske storklub FC Barcelona.

Den 22-årige Hector Bellerin koster omkring 300.000.000 kroner. Det spanske medie understreger at Arsenals ikke sælger Hector Bellerin, for bud under de 300.000.000 kroner.

Spilleren som Ernesto Valverde vil hente til Camp Nou, såfremt Hector Bellerin ikke bliver mulig er en Premier League-spiller. Det er den spanske Chelsea-profil Cesar Azpilicueta, som har haft en stor sæson hos Chelsea.

Er det en solid plan B, Valverde har i tankerne?

Den 27-årige Cesar Azpilicueta har sammen med Gary Cahill og David Luiz, været de defensive klipper hos Chelsea. London-klubben med Azpilicueta i forsvaret, rendte afsted med Premeir League-titlen denne sæson.

Det spanske medie Sport melder dog ikke, om en forventet pris på Cesar Azpilicueta. Dog understreger Sport at det formentlig bliver dyrt, hvis Chelsea på nogen måde overvejer et salg af den spanske forsvarsspiller.

Sport skriver samtidig at Ernesto Valverde forsøgte at hente Cesar Azpilicueta til Atheltic Bilbao, da Valverde var træner hos den spanske klub. Valverde formåede dog ikke at sikre sig Azpilicueta dengang, men det kan muligvis ske denne sommer.

Læs også: Wenger og Ancelotti i strid: Kæmper om Leipzig-stjerne