Ernesto Valverde er meget overbevist om, at hans uruguayanske-stjerne Luis Suarez nok skal finde målformen igen, efter en lang periode, hvor han har haft svært ved at score mål.

Suarez har i denne sæson spillet fem kampe og her har han kun scoret et enkelt mål. Og det kan man også godt se på Suarez, da han ikke er en mand, der er bleg for at udtrykke sine følelser og frustrationer på banen.

PAMPLONA, SPAIN – DECEMBER 10: Luis Suarez of FC Barcelona celebrates after scoring the opening goal during the La Liga match between CA Osasuna and FC Barcelona at Sadar stadium on December 10, 2016 in Pamplona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images)

“Jeg tror, det er Suarez’ stil. Det er sådan, han håndterer tingene”, siger Ernesto Valverde ifølge goal.com og fortsætter.

“Han er meget udtryksfuld, når ting går godt, og når ting ikke går godt. Der er dage, hvor han er mere heldig end andre, men det er sådan, fodbold fungerer. Hvis han ikke tager chancer, er der måske andre, der gør.”

“Vi har stor tiltro til ham, og det er dejligt at have en spiller, som er så sulten. Jeg er sikker på, at målene snart vil komme”, siger Ernesto Valverde.

Suarez sad over i Barcelonas to første kampe i denne sæson, med en knæskade. Og det ene sæsonmål han har scoret i denne sæson var mod Espanyol, da man vandt 5-0.

Det er tydeligt, at han har store problemer med at finde målformen igen, men hvis han bliver ved med at holde sig skadefri, skal han nok hurtigt finde målformen igen, han er jo trods alt en af verdens bedste angribere og har tidligere vist, hvor mange mål han kan score.