Barcelonas manager Ernesto Valverde har indrømmet, at klubben går igennem en svær tid uden klubbens superstjerne Neymar, der skiftedet til PSG til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS

Handlen faldt i hus efter Barcelona sidste sæson havde tabt konkurrencen om La Liga til Real Madrid, ligesom catalonierne heller formåede at vinder over  Real Madrid  i Champions League, der senere endte med at vinde turneringen. Det har naturligvis ladt en masse fans arrige og skuffede over sådan en sæson.

 (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

I et interview med klubbens hjemmeside har Valverde indrømmet, at Neymars afgang har været svært at håndtere for klubben. Det er ikke til gemme.

Tingene er dog gået overraskende godt for den tidligere træner for Athletic Club, der lige nu fører La Liga med hele ni point her i vinterpausen. Ligeledes er de dødbringende i Champions League, hvor de topper gruppen foran storklubber som Juventus.

Klubben har naturligvis hentet spillere ind, der skal fungere som Neymars erstatning. Her er stortalentet Ousmane Dembele blev købt.

-Alle Barca spillere er forskellige. Dembeles er naturligvis også forskellig. Han er i stand til at spille en masse forskellige positioner og er meget hurtigt. Vi har en stor trup og vi har gjort gode handler i sommers, ligesom mange andre er på vej tilbage også. Det er fantastisk.

Klubben har lige nu stadig Messi som deres bedste spiller, og til det siger Valverde følgende:

– Messi er den bedste spiller i verden. Han gør noget ekstraordinært hver gang han har bolden. Det er fantastisk, at vi har ham i klubben.

– jeg dog se, at han står overfor stor konkurrence i klubben, men også om hvem, der skal være verdens bedste i verden. Messi er dog fantastisk, jeg er ikke i tvivl. Han kan spille overalt.