Af Anders Lang Jensen

Barcelona har længe været sat i forbindelse med mange stjerner denne sommer, men først for nylig blev det offentliggjort, at det er spanske Ernesto Valverde, der overtager tjansen som cheftræner på mægtige Camp Nou.

Photo David Klein/Sportimage/Cal Sport Media.

Derfor forbereder Barcelona nu det transfervindue, der kommer inden længe. Spanske Hector Bellerin har længe været rygtet mod sin tidligere klub i den catalanske hovedstad, og nu skulle interessen snart blive gjort til handling. Et bud på højrebacken fra Arsenal planlægges i FC Barcelona.

Et bud på £44m (375 mio. danske kroner) bliver sendt af sted mod London-klubben inden længe. Barca har siden afskeden med højrebacken Dani Alves haft enome problemer på netop positionen i højre forsvarsside. En ny stjerne skal ind, til netop det arbejde Alves gjorde sublimt i adskillelige sæsoner på Camp Nou.

Photo by Urbanandsport/NurPhoto via Getty Images

Det spanske medie Sport melder, at den nye Barca-træner Valverde har Bellerin særdeles højt på ønskelisten. Mediet erfarer yderligere, at Barcelonas sportsdirektør Robert Fernandez skal mødes med Bellerin og opfordre til et skifte til den catalanske hovedstad.

Videre skriver mediet, at Fernandez vil opfordre Bellerin til at fortælle Wenger, at han vil væk fra Arsenal denne sommer.

Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

I forhold til at prisen på den unge spanske back bliver for høj, har Barcelona flere andre alternativer til Hector Bellerin. Her ses Benficas unge Nelson Semedo som et oplagt valg, og ifølge mediet har Robert Fernandez allerede holdt små samtaler med den portugisiske backs lejr.

22-årige Bellerin skiftede til Arsenal fra Barcelona tilbage i 2011, og er siden blevet en stor profil under franske Arsene Wenger.