Rafael van der Vaart er klar til at skifte til ny Superliga-klub efter samarbejdet med FC Midtjylland gik i vasken. Det blev ikke til meget spilletid i Midtjylland, men nu er van der Vaart altså klar til en ny udfordring. 

Esbjerg havde til onsdagens formiddagstræning 35-årige Rafael van der Vaart.

Hollænderen er glad for, at Esbjerg har sagt ja til, at han må træne med for at holde sig i gang.

– Jeg er her for at træne, så jeg kan holde mig i form. I de seneste to uger har jeg været i Holland, hvor jeg har trænet med Zwolle.

– Men nu er jeg tilbage i Esbjerg, hvor jeg bor med familien. Jeg kender også John Lammers, så det er naturligt at træne med.

Skal have noget for det

– Jeg er glad for, at de har givet mig lov til at træne med. Der er et godt miljø her med nogle gode spillere og fine faciliteter. Niveauet er også godt, hvor man gerne vil spille med bolden, hvilket passer mig fint, så nu må vi se, hvad der sker, siger Rafael van der Vaart til bold.dk.

Han erkender, at det vil passe ham godt, hvis esbjergenserne kan tilbyde en fornuftig løsning.

– Det kunne være oplagt at spille her, men Esbjerg siger, at de ingen penge har, og det er ikke aktuelt for mig at spille uden at få noget for det, siger Rafael van der Vaart.

Esbjerg-træner udelukker ikke et skifte

HERNING, DENMARK – FEBRUARY 18: Rafael van der Vaart of FC Midtjylland celebrate with teammates after Danish Alka Superliga match between FC Midtjylland and FC Copenhagen at MCH Arena on February 18, 2018 in Herning Denmark. (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

– Rafael er her umiddelbart kun for at træne, men man ved aldrig, hvad der sker. Vi har ikke den store økonomi at gøre med, men hvis det viser sig, at vi er tilfredse med ham, og han er tilfreds med os, og vi pludselig har råd til at gøre noget, så er det ikke utænkeligt, at der kan laves en aftale, siger han.