Van Dijk har længe været rygtet til næsten samtlige Premier League-topklubber, men nu ser det ud til, at de ikke kommer til at hente van Dijk i dette transfervindue. 

Spørger man nemlig Southamptons direktør, så er van Dijk altså ikke til salg.

“Virgil er ikke til salg i dette transfervindue og det er ikke personligt. Det handler ikke om ham, men om et meget, meget, meget større billede. En kursændring for Southampton”, siger bestyrelsesformand Ralph Krueger ifølge Sky Sports.

“Den første sommer jeg var her, smuttede der fem spillere og seks kom ind, hvis vi ikke tæller akademiet med. I den anden sommer, smuttede tre og syv kom ind, og i den tredje sommer, smuttede der fem og fem kom ind. Nu er det en ud og to ind og det er dem, vi gerne vil være”

“Vi vil være mere modne og være et hold, der kan drage profit af de synergier, der skaber mere attraktiv fodbold og et bedre produkt for fansene, og som giver os mulighed for at komme tilbage i Europa.”

Van Dijk indleverede i følge Sky Sports en transferanmodning til klubben, som følge af, at han gerne vil skifte til en større klub, så han kan udfolde sit fulde talent.

Det så mest ud til, at van Dijk ville ende i Liverpool, da det var der han helst ville hen, men da Liverpool førte en forkert transferpolitik, så måtte de trække deres bud tilbage og undskylde til Southampton.

Efterfølgende har Chelsea været det mest oplagte bud for van Dijk, da Chelsea har store problemer i øjeblikket og har brugt for forstærkninger på en række positioner, men det ser altså nu ud til at både Liverpool og Chelsea helt må opgive kampen om hollænderens underskrift.