Ramos er verdens bedste. Det mener den tidligere verdensstjerne, Rio Ferdinand, der i mange år var en del af Manchester Uniteds meget succesrige hold under Sir Alex Ferguson. Læs her, hvorfor han ikke mener hollænderen er blandt verdens bedste på sin position.

Liverpool midtstopperen Virgil van Dijk er i følge englænderen efter Real Madrids anfører Sergio Ramos, når det kommer til at være bedst på sin position i fodboldens verden.

Ferdinands ultimative argument er, at han mener, at “man bliver nødt til at vinde ting”. Virgil van Dijk bliver i øjeblikket betragtet som en af verdens allerbedste midstoppere. Tidligere Liverpool spiller Jamie Carragher har slået fast, at han kan få selv den bedste angriber til at løbe hjem mod eget mål inde på banen.

Manchester Uniteds legende Ferdinand er dog af den modsatte overbevisning. Han mener bestemt ikke, at den 27-årige hollænder er bedre end Reals Ramos. I hvert fald ikke han har formået at vinde nogle ordentlige trofæer med sit hold.

Man bliver nødt til at vine

“Ramos, når de store kampe kommer og der er trofæer på spil. Han er den bedste og han tager fat, når der skal tages fast. ” forklarede Ferdinand i et interview med Sunday Mirror, da han blev spurgt om, hvem han ville vælge på sit verdenshold.

“Man bliver nødt til at være en del af et hold, der vinder noget. Virgil er en fantastisk spiller, måske den bedste i verden lige nu. Men han har ikke vundet noget. Og det her tror jeg faktisk mange er enige i.

“Det at vinde er en essentiel del af en spillers profil. Og det instinkt og den erfaring har Ramos bare i meget højere grad end van Dijk. ”

Ramos var blandt andet en del af det Madrid hold, der formåede at vinde Champions League for første gang i historien, 3 år i træk. Hvilket altså er noget af en bedrift. Og så er han til og med anfører på holdet.