Van Gaal er træt af snakken om hans fremtid, han siger selv at han ikke kan gøre noget ved det.

Af Lasse Dam Drescher

Louis van Gaal holder nogle tidligere United-spillere ansvarlige hvis fyringen kommer. Van Gaal er igennem sæsonen blevet spurgt ind til hans fremtid. Nu har hollænderen fået nok, og taler ud i interviewet herunder.

Louis van Gaal håber at der er nogen som kan se at Manchester United er på vej i den rigtige retning. Photo: Getty Images.

Louis van Gaal håber at der er nogen som kan se at Manchester United er på vej i den rigtige retning.
Photo: Getty Images.

Van Gaal gør spillerne klar til Premier League-sæsonens sidste kamp mod Bournemouth hjemme på Old Trafford. Vinder Manchester United over Bournemouth, og Swansea tager sejren mod Manchester City ender Manchester United i top fire.

Louis van Gaal udtaler følgende til Independent:

“Jeg bliver selvfølgelig vred over at alle snakker om min fremtid. Alle bliver ved med at spørge, og jeg aner intet. Det er ikke min beslutning. Jeg har fortalt klub-legenderne og alle andre at jeg kæmper, og det er sandheden.

Hvis der var flere som godt kunne se fremgangen, og stole lidt på min vurdering ville det hele være nemmere for os alle.”

Læs også: Van Gaal: Manchester United-staben afgør min fremtid