De fleste mener at Louis van Gaal er fortid i Manchester United. Van Gaal er på ingen måde enig.

Af Lasse Dam Drescher

Louis van Gaal forventer stadig at han er træner for Manchester United i næste sæon. Selvom mange mener at Van Gaal bør udskiftes.

Louis van Gaal har haft en skidt sæson. Men han har stadig chancen for at vinde et trofæ. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Louis van Gaal har haft en skidt sæson. Men han har stadig chancen for at vinde et trofæ. (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Manchester United tabte deres ellers gode chance for top fire, da United tabte 3-2 til West Ham. Manchester United kom foran 1-2, men smed så de tre point i de sidste 15-20 minutter af kampen.

Louis van Gaal udtaler følgende til itv:

“De fleste har erklæret mig færdig hos United, i de sidste seks måneder. Jeg har kæmpet og vi er tæt på at nå toppen. Vi kan vinde FA-Cuppen, og hvor mange tophold er tilbage i den turnering? Ikke så mange. Det er selvfølgelig korrekt, at vi ikke har fuldført vores mål med at kvalificerer os til Champions League, men nu er vi altså i FA-Cup finalen.

Manchester United er en stor klub, der vil altid blive forventet et trofæ. Det kan bare godt være svært at opnå det i alle sæsoner, men forhåbentlig opnår vi det. Jeg mener selv jeg er god nok, til at forblive Manchester United-træner. Det er staben som i sidste ende afgør det, så i må nok hellere spørge dem om min fremtid.”

Læs også: Avis: Ryan Giggs forlader United, hvis dette sker