Af David Paris  

Den hollandske træner Luis van Gaal fortæller i et nyt interview med de engelske avis Goal, at han synes, at Manchester Uniteds kampe er ‘meget  kedeligere’ under træner Jose Mourinho end kampene var, da han selv stod i spidsen for mandskabet fra den røde del af Manchester.

Senest blev den portugisiske træner og resten af United-manskabet slået af bysbørnene fra Manchester City med 2-1 i Premier League. Kampen blev spillet i søndags og med sejren  har Pep Guardiola og City-holdet nu bragt sig foran med hele 11 points, her halvvejs inde i sæsonene.

MANCHESTER, ENGLAND – AUGUST 13: Jose Mourinho, Manager of Manchester United shows appreciation to the fans after the Premier League match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford on August 13, 2017 in Manchester, England. (Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Flere gange har Mourinho, der blandt andet tidligere har været træner for Chelsea og Real Madrid, været beskyldt for at spille defensiv fodbold, når han mødte nogle af topseksholdene. Endnu en gang er han blevet kritiseret for netop det i kampen mod Manchester City. Og kritikken kommer fra den mand, Mourinho selv afløste som træner i United i 2016, nemlig Luis van Gaal.

Den hollandske træner siger følgende: “Hvis du spørger mig om, hvordan United klarede sig  under mig, så vil jeg siger, at det var et godt år, taget de omstændigheder vi spillede under, i betragtning. Vi spillede fodbold, der var ok. Den var måske kedelig og derfor blev den heller ikke værdsat i England.”

“Og nu, hvis man kigger på Uniteds spil, må konklusionen være, at Mourinho ikke er blevet kritiseret nok for sin kedelige spillestil. Det er vel lige så slemt som, da jeg stod i spidsen for klubben.”

Hvad mener du? Synes du også, at Mourinho spiller lige så kedelig fodbold som van Gaal gjorde? giv din mening til kende i kommentarfeltet.