Birmingham blev i sidste sæson nummer 19 ud af 24 hold i Englands andenbedste række. Nu bliver de altså kædet sammen med en tidligere Premier League stjerne, der i øjeblikket slår sine folder i USA.

AF KRISTIAN PARIS

Den tidligere Chelsea og Arsenal stjerne Ashley Cole er begyndt at blive en større stjerne  nu, og det betyder, at the Championship klub Birmingham vil hente spilleren. Det bekræfter Reports.

 

Klubbens nuværende chef Harry Redkknapp overvejer i skrivende stund om det er det værd at
hente den rutinerede backspiller Ashley Cole, der tidligere har spillet i Premier League for
Chelsea og Arsenal. i øjeblikket spiller han for Los Angeles kllubben LA Galaxy, der spiller i MLS.

Redknapp er nemlig ude efter at hente erfaring til sit hold forud for næste sæson, hvor han øjner muligheden for måske at rykke klubben op i landets bedste række. Det tror den 70-årige manager i hvert fald på selvom klubben i næste sæson blev nummer 19 og lige akkurat undgik nedrykningen til den tredje bedste række.

Men Championship klubben vil nok få rimelig svært ved at hente den nu 36-årige spiller, og lokke ham væk fra den kæmpe løncheck han får i USA. Han nyder nemlig livet fuldt ud i Californien, hvor han som sagt kan hæve en betydelig løn hver måned.

Cole har dog snakket om et muligt gensyn med engelsk fodbold. Flere klubber har nemlig meldt sig i kampen om spillerens underskrift.

Bristol City v Birmingham City - Sky Bet Championship

Coles ankomst till Birmingham ville løfte holdet gevaldigt, og han ville kunne spille den ventre back som hvertken 29 årige Jonathan Grounds eller Cheick Keita har kunnet udfylde.

Og måske  er der en mulighed, for Cole er kun på kontrakt i USA indtil december 2017, hvorfor et skifte til hjemlandet kan være en mulighed.