Mange har en mening om Arsenals chilenske stjerne-angriber, Alexis Sanchez, der hele sommeren har været i mediernes søgelys, fordi hans kontrakt med klubben endnu ikke er blevet forlænget. 

AF KRISTIAN PARIS

Det betyder, at Arsenal kan se deres angriber forlade klubben gratis til næste sommer, hvis altså ikke de for forlænget spillerens kontrakt – noget man meget gerne ser ske meget snart.

Nu er der angiveligt en ny udvikling i den sag. Arsenals rivaler fra topstriden i Premier League, Manchester City med Guardiola i spidsen, har angiveligt placeret et bud på omtrent 640 millioner danske kroner for Arsenals sydamerikanske angriber.

Sanchez er som en konsekvens af de mange rygter blevet udeladt manager Wenger i de sidste to Premier League kampe for klubben. Åbningskampen sidste fredag, som meget dramatisk blev vundet med 4-3  over Leicester og deres 1-0 nederlag i går til Stoke.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den tidligere Barcelona angriber er dog lige nu skadet, hvorfor han ikke har været med til kamp. Alligevel ønsker Pep Guardiola og Manchester city at betale over en halv milliard kroner for spilleren. Det skriver den britiske avis the Mirror, også slår fast, at Arsenal har tilbudt en ny kontrakt til chileneren på omkring 3 millioner kroner – om ugen…

Sanchez lavede i sidste sæson 10 assists og 24 mål i 38 Premier League kampe for klubben, og det betyder altså også, at City ikke er den eneste klub, der er interesseret i Sanchez.

Både Barcelona og PSG har meldt sin interesse i den lynhurtige landsholdsspiller, der dog selv har undladt at kommentere på diverse rygter henover sommeren.

City selv har allerede forstærket sig markant denne sommer, med indkøb af Kyle Walker, Danilo, Bernardo Silva osv.