Efter det kom frem, at Antonio Conte sendte en besked til Costa, hvor han informerede ham om, at han ikke længere var en del af planerne i Chelsea, har den brasilianske fødte angriber ledt efter en vej væk fra London. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu ser det ud til, at den spanske landsholdsspiller kan vende tilbage til sin tidligere klub Atletico Madrid, når deres transfer ban udløber til januar næste år.

The Daily Mail skriver nu, at der er en chance for, at Atletico vil udleje den aldrende angriber, når han kommer til hovedstaden igen.

. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Efter Costa ikke længere er en del af førsteholdstruppen under Conte, har Costa gjort det til en opgave for ham selv at finde en ny klub. Førsteprioriteten er dog stadig at vende tilbage til den klub, der i første omgang gjorde ham stor, Atletico Madrid.

Avisen skriver dog, at Atletico vil, efter de har hentet spilleren for  omkring 280 millioner kroner udleje ham til Saudi Arabien og klubben Al Hilal, der er mere end interesserede i spilleren.

Ligeldes blev spilleren også kædet sammen med sammen med et skifte til den kinesiske superliga tidligere på sommeren. Dog er de tyrkerne fra Fenerbahce også interesseret i den tidligere Real Oviedo spiller.

Grunden til at han skulle skifte til Atletico Madrid for så at blive udlejet til Saudi Arabien er uden tvivl den sum penge han ville få fra de olierige klubber i mellemøsten.

Costa kom for første gang til London og Chelsea tilbage i 2014 og på tre sæsoner formået at spille ca 90 kampe med ca 55 mål til følge. Det vil sige næsten et mål hver anden kamp.