Brasilien holdt i 2014 VM i fodbold og det var for mange brasilianeren kulminationen på mange års frustrerende landsholdsresultater, der kom efter mange år som det absolut bedste landshold i verden. 

AF KRISTIAN PARIS

Og faktisk er nationen blevet så god, at de bliver nødt til at undlade at udtage nogle relativt store stjerner…se hvem her:

David Luiz

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Chelseas karismatiske forsvarsspiller David Luiz blev åbenbart ikke udtaget til den seneste runde af landsholdsfodbold.

Ved første øjekast er det rimelig absurd, at sådan en god spiller, der kun er 30 år, ikke er med i Brasiliens trup – de må åbenbart besidde bedre midtstoppere.

Rafinha

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Rafinhas defensive kvaliteter må siges at være tvivlsomme, men den nu 32-årige spiller har dog alligevel noget at tilbyde den anden vej og på modstanderes sidste tredjedel.

Han udgør et godt alternativ til Dani Alves, men er på en eller anden måde heller ikke udtaget. Vi undrer os.

Fabinho

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Nok den største overraskelse på denne liste. Fabinho var Monaco blev IKKE udtaget til Brasiliens landsholds sidste gang – det på trods af han var en af nøglespillerne i Monacos succes i sidste sæson, og blev kædet sammen med både Manchester City, PSG og Barcelona i sommers.

Jorginho

Jorginho har spillet en god sæson for Napoli. (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Siden han skiftede Brasilien ud med Italien, er det kun gået en vej for Jorginho – og det er fremad.

Den 25-årige centrale midtbanespiller har været en af årsagerne til, at Napoli indtil videre er ubesejret i Serie A.

Andre spillere på listen kunne være: Allan (Napoli – centralt midtbane), Malcolm ( Girondins de Bordeaux – højre kant), Luan Vieria (Gremio – front angriber), Richarlison (Watford – venstre kant), Pedro Geromel (Gremio – midtstopper), Filipe Luis (Atletico Madrid – venstre back)