Liverpools manager, Jürgen Klopp, vil tillade klubben største stjerne, Phillippe Coutinho at forlade klubben til januar, hvis blot han får en af Barcelonas spillere den anden vej. Det skriver det spanske medie Diario Gol. 

AF KRISTIAN PARIS

Coutinho var vildt jagtet af Barcelona i sommers, da flere medier slog fast, at Barcelona ville betale hele 1 milliard danske kroner for spilleren, der skulle erstatte Neymar i offensiven.
Men det lykkedes som bekendt ikke, og lige siden da, har der været rygter om, at Coutinho ville ryge til Barcelona allerede til vinter, eller måske først til sommer.

Nu har situationen ændret sig, og brasilianeren kan meget snart være fortid i  Liverpool.

 

.(Photo by VI Images via Getty Images)

For Klopp kræver nu, at for at lade Coutinho gå, skal han  have den kroatiske  midtbanespiller fra Barcelona, Ivan Rakitic, til Anfield. Sammen med en vis sum penge  naturligvis.

Flere spillere i Barcelonas omklædningsrum er utilfreds med det foreslag – de foretrækker det oprindelige; at betale 1,3 milliarder kroner alene for Coutinho, for på den måde at beholde Rakitic.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Den tyske manager, er i følge føromtalte medie, en stor fan af den kroatiske landsholdsspiller, og ser ham som den perfekte erstatning for den brasilianske offensivprofil, der formentlig kommer til at forlade Merseyside klubben uanset, hvad.

Det forlyder, at der stadig er en del forhandlinger tilbage blandt de to klubber før en aftale er endelig. Hvis de er heldige (eller uheldige) bliver handlen en realitet om en månedstid, når transfervinduet igen åbner op til januar.

Andre spillere, der har været rygtet til den catalonske storklub er Mesut Özil, Antoine Griezmann og Lyons Nabil Fekir, der har gjort det fremragende i den franske Ligue 1 i denne sæson.

Liverpool har ellers denne sommer handlet ok stort ind. Ind er kommet den unge back Andrew Robertson, Mohamed Salah og Chamberlain fra Arsenal.