Den svenske klub AIK har netop offentliggjort deres nye trøje for den kommende sæson. Den er åbenbart så flot og så populær, at den er blevet udsolgt bare få minutter efter den blev sat til salg. 

AF KRISTIAN PARIS

Deres nyeste trøje, der er produceret og sponsoreret af sportsgiganten Nike er helt hvid med AIK på maven af trøjen i stedet for Nikes egen logo. 127 af trøjen, der er speciel edition blevet solgt på bare sølle seks små minutter.

Nike overtog produktionen af klubbens tøj sidste år efter de overtøj klubbens tidligere og mangeårige samarbejdspartner, Adidas.

AIK nye, hvide trøje er speciel fordi det er en hyldest til klubbens hold fra år 1900. De vandt det mesterskab for første gang i klubbens historie, og fra nu af vil holdet bære den enkelte trøje ovenfor i præ-sæsonen og i ligakampene i den næste sæson.

Det er dog ikke første gang, at AIK og Nike slår benene væk under  klubbens fans, der ønsker at eje klubbens trøje. Tidligere producerede de nemlig i samarbejde en all black trøje som en hyldest til klubbens 1901 hold, der også vandt det svenske mesterskab.

Derudover har AIK også udgivet et hold foto, der efterligner klubbens posering fra 1900. Tillige det har AIK også udbygget deres merchandise salg ved at lave en helt ny shop på deres nye stadion, the Friends Arena, der er meget større end den nuværende outlet butik.

– AIKs shop vil i fremtiden være meget større end før, for at møde den voksende efterspørgsel på klubbens egen merchandise, men også for logistisk at bibeholde et naturligt smooth og glidende kundehåndtering, men også for personalets skyld, skrev klubbens på deres egen officielle hjemmeside i går eftermiddags.

AIK blev i denne sæson nummer 2 i den bedste svenske række, og den nye sæson begynder meget snart. Den svenske sæson går jo fra nytår til nytår og følger den almindelig kalenderår.