José Mourinho forventes at få tilbudt en kontraktforlængelse, hvor der bliver inkluderet to ting. En lønforhøjelse, og så får José Mourinho lov til at sikre fire store navne til Manchester United-truppen.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-træneren José Mourinho har i den seneste periode, været rygtet mod den franske storklub Paris Saint-Germain. Dog forventes det ifølge de fleste medier og eksperter, at José Mourinho bliver hos Manchester United i en længere periode.

(Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Dog mener mediet Sport, at Mourinho måske har lavet dette “stunt” for at sikre sig selv en lønforhøjelse. Det meldes at der er tale om en forlængelse, hvor der vil blive inkluderet en lønforhøjelse og så vil Mourinho få lov til at sikre sig fire store spillernavne.

Der må mediet lige understrege, at Mourinho allerede har hentet spillere som Paul Pogba, Romelu Lukaku til Old Trafford. Derfor lyder det umiddelbart ret voldsomt, at José Mourinho får lov til at hente fire store navne til klubben igen.

Sport afsløre samtidig at der er blevet sat navn på de fire spillere, som portugiseren ønsker at sikre sig. Det er Antoine Griezmann og Gareth Bale og Carlos Soler, som til dagligt spiller i den spanske La Liga. Den sidste er Leipzig-profilen Emil Forsberg.

Hvilke spillere bliver billigst at hente til Manchester United?

Emil Forsberg og Carlos Soler bliver formentlig de to spillere, som vil blive billigst at hente til Manchester. Dog forventes det også at Gareth Bale kunne forlade Real Madrid for et mindre beløb end forventet, grundet hans situation.

Mediet understreger samtidig at rygterne om at Cristiano Ronaldo kommer tilbage til Manchester United. Formentlig ikke bliver til noget, da portugiseren er 32 år gammel, og derfor er det tvivlsomt om United vil spendere mange millioner på portugiseren.

Læs også: SJOVT INDSLAG: 5 ting, der er sket siden Berahino sidst scorede