Der har de seneste dag været en del tumult i den spanske storklub Barcelona. Storstjernen Neymar rygtes væk fra klubben, eftersom han ikke vil stå i skyggen af Lionel Messi mere. Han vil være den store stjerne i klubben nu. 

AF KRISTIAN PARIS

Der har også floreret rygter om, at Neymars far angiveligt skulle være rejst til Paris for at diskutere en potentiel transfer med hovedstadsklubben PSG. Her er dem, der kan erstatte brasilianeren forud for næste sæson.

Lorenzo Insigne – Napoli

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Den mindst profilerede spiller på denne liste er ham her. En lille gæv italiener, der har det hele. Han er omdrejningspunktet på Napolis hold og det er ham alt offensiv fodbold går i gennem.

Den 26-årige kantspiller har lavet 18 mål i de sidste 37 kampe for klubben. Et anderledes valg til Barcelonas offensiv – men han passer perfekt ind i stilen.

Paulo Dybala – Juventus

Hvis man vælger at hente Dybala vil det nok kræve en rotation i offensive. Den argentinske spiller er mere en angriber end en kantspiller, og det vil formentlig betyde, at Messi ryger ned på kanten.

Angiveligt har Barcelona budt 670 millioner kroner på spilleren, men det har Juventus afvist det samme.

De vil holde på den angriber, der sidste sæson lavede 19 mål i alle turneringer. Og han bliver bedre. Bare vent.

Alexis Sanchez – Arsenal

. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Det her er nok det mest sikre valg, men også det billigste. På grund af de seneste kontraktstridigheder med the Gunners vil den 29-årige kantspiller nok ikke koste så meget igen.

Den chilenske angriber har tidligere spillet i klubben og det er selvfølgelig en fordel. Han vil kunne direkte ind i startelleveren for den catalonske storklub.