Det globale og internationale firma Emirates, der er trøje sponsor for Real Madrid lige nu, er angiveligt klar til at tilbyde giganterne fra Spanien hele 550 millioner pr. sæson for at forblive klubbens trøjesponsor indtil 2022. 

af kristian paris

Handlen, hvis den bliver accepteret, vil slå Manchester Uniteds partnerskab med Chevrolet, der blev indgået tidlgiere sidste sæson. De røde djævle får i følge flere kilder omkring 450 millioner kroner pr. sæson af Chevrolet.

Ifølge de spanske medier Palco32 og Marca.com er handlen endnu ikke blevet bekræftet, men de forventer begge to, at det sker inden for meget kort tid. Madrid vil eftersigende ikke vente indtil deres  nuværende aftale med Emirates udløber, men i stedet tage i mod den nye allerede nu.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

The Galactico er meget opsatte på at maksimere deres indkomst for at blive den ultimative, monopoliserende klub mht økonomi i verden. I de seneste par år har de kæmpet en indædt kamp mod Manchester United om den titel. Premier League klubben er på trods af deres store gæld en af de rigeste i verden, og en af dem med flest supporters rundt omkring i hele verden.

Det ser også ud til, at Madrid går efter at lande en nye aftale med Adidas, med håbet om, at tyskerne vil forblive en fast leverandør af deres trøjer i de kommende par sæsoner.

Men det Real Madrid altid vil, er at slå Barcelona. Det vil de prøve at gøre ved at slå cataloniernes seneste aftale med Nike, der løber i ca 800 millioner.