West Ham har gevaldigt brug for et løft hvis den middelmådige Premier League klub igen skal tilbage til bare noget, der minder om toppen af Englands bedste række, Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS

Og nu kan London klubben måske tage et lille skridt hen mod det førnævnte. West Ham meldes nemlig meget tæt på at skrive under med den uønskede målmand Joe Hart fra Manchester City.

Manager Salven Bilic vi hente englænderen på et sæson langt lån forud for næste sæson.

 

Hart, der tidligere på måneden er blevet bedt om at finde en ny klub af manager Pep Guardiola
tilbragte sidste sæson som lejesvend i italienske Serie A og Torino. Og nu kan han igen blive
brugt som lejesvend hvis de lilla fra Londons ønske går i opfyldelse.
De britiske journalister Dean Jones og Pete O’Rourke hævder det samme som britiske the
Telegraph, der slår fast, at Hart kommer tættere og tættere på en aftale med klubben, der
sidste sæson blev nummer 11 i rækken.
Det slår Tweets fra indblandede person på Twitter også fast.

(Photo by TF-Images/Getty Images)

Men medierne slår også fast, at Man City hellere ser den engelske landsholdsspiller forlade klubben på en permanent aftale. Det er dog klar over, at det ikke kan blive en realitet her til sommer, hvorfor en lejeaftale også er til at leve med.

 

30-årige Hart er på trods af nedturen sidste sæson stadig det meste sikre valg på det engelske landshold. Men det kan snart ændre sig efter talenter som Jordan Pickford og Sam Johnstone bliver mere og mere i øjenfaldende. Især førstnævnte, der netop er blevet den dyreste britiske målmand i verden.

Og så skal man også huske, at der allerede til næste sommer er VM i Rusland. Så hvis Hart ønsker at være en del af den trup, gør han nok klogt i at finde sig fast førsteholdsfodbold inden så længe.