Champions League nærmer sig med hastige skridt, men hos franske PSG ser man ikke nok ikke frem til kampene med de mest optimistiske øjne. Skadessituationen hos storklubben er nemlig særdeles kritisk.

Af Anders Lang Jensen

 

Neymar er ude i længere tid og misser derfor opgøret mod Manchester United på tirsdag. Nu lader det til, at yderligere to PSG-profiler er tvivlsomme til opgøret mod De Røde Djævle.

PSG vandt i går 1-0 hjemme over Bordeaux, hvor Edinson Cavani scorede på straffespark, men ved straffesparket pådrog han sig en forstrækning. Det vides endnu ikke, hvor alvorlig forstrækningen er. Men den var alvorlig nok til at lade sig udskifte.

 

Senere i kampen måtte cheftræner Thomas Tuchel også udskifte Thomas Meunier efter en hovedstødsduel, hvor belgieren ikke følte sig til klar til at spille videre. Den belgiske landsholdsspiller er en vigtig del af franskmændenes defensiv. Derfor er det mere skidt nyt for Paris-klubben.

På forhånd var franskmændene ellers store favoritter, men med skadesproblemerne, og Uniteds nuværende form under Ole Gunnar Solskjær, in mente må situationen være vendt om. Offensiven hos PSG ser ud til at mangle 2 af de normale 3 superstjerner. Kun Kylian Mbappé er tilbage.

Kampen mellem Manchester United og PSG fløjtes i gang tirsdag aften klokken 21.00 på Old Trafford.