Ifølge flere medier kræver Tottenham et meget stort beløb for at kunne sælge deres stjerne dansker, Christian Eriksen. Læs med videre for at finde ud af prisen.

Indtil videre har det helt klart været Real Madrid der har været mest opsat på at hente danskeren. Men de skal slippe en del knaster, hvis den drøm skal blive til virkelighed.

Ja faktisk kræver Tottenham, at Christian Eriksen bliver verdens dyreste fodboldspiller, hvis han skal skifte væk fra London klubben.

Nu, hvor Zinedine Zidane endnu en gang er tilbage i managerrollen i Real, kommer klubben formentligt til at være ret aggressive på transfermarkedet til sommer. Derfor anslår vi ikke handlen for helt usandsynlig. Også selvom Real Madrid skal slå samtlige rekorder for spillersalg for at hente Eriksen.

Sammen med Chelseas Eden Hazard og Manchester Uniteds David de Gea står Eriksen øverst på spaniernes ønskeliste til sommer.

Dog kan det være ret meget at bruge over 2 millarder på en spiller, hvis klubben ønsker at forstærke truppen på andre positioner.

Eriksen klar til La Liga

Derfor er det nok også ret klog gjort at Tottenham. På den måde afskrækker de bejlere til Eriksen fuldstændig. Derfor håber de også på i den kommende tid, at kunne tilbyde 10’eren en ny aftale med klubben. Det skriver den britiske avis the Daily Star.

LIVERPOOL, ENGLAND – FEBRUARY 10: Harry Kane of Tottenham Hotspur celebrates scoring his goal with Christian Eriksen during the Barclays Premier League match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield on February 10, 2015 in Liverpool, England. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Dog har der på det seneste også floreret rygter om, at Real Madrids konkurrenter, FC Barcelona, skulle være interesseret i den offensive profil hos Tottenham. Han er i hvert fald en spiller, der ville passe perfekt ind i Barcelonas offensive tika-taka-profil.

Hvem Tottenham har tænkt sig at bruge alle de millioner på, såfremt handlen om Eriksen med Real Madrid skulle blive en realitet, er svært at sige. For klubben har nemlig set ret solid ud på de fleste parametre – det skulle da lige være defensiven, der altid kan forbedres.