Rygterne ser ud til endelig at blive officielle. Liverpool har sikret sig Arsenals kontrakt rebel Alex Oxlade-Chamberlain, der i skrivende stund er ved at gennemgå et lægetjek i Merseyside-klubben. 

AF KRISTIAN PARIS

Liverpool har ifølge det britiske medie Sky Sports accepteret en aftale, der betyder, at de skal betale i omegnen af 350 millioner for at hente Arsenals engelske landsholdsspiller Alex Oxlade-Chamberlain, efter han har afslået at komme til Chelsea. Kantspilleren er eftersigende til det obligatoriske lægetjek i Merseyside klubben lige nu. Det skriver Sky Sports her til morgen, torsdag.

The Blues fik angiveligt accepteret et bud på samme pris i mandags, men selvom the Gunners havde sagt god for handlen, ville hovedpersonen ikke selv til den nordlige del af London.

Foto: Reuters / Matthew Childs

Chamberlain har tiltrukket sig meget opmærksomhed den seneste tid. Han er nemlig både blevet spillet som central midtbane for Wengers mandskab og som wingback. To nye positioner, som den unge englænder har klaret med bravur. Dog forventes han at indgå i Jürgen Klops 3-5-2 system som wingback.

Den 24-årige englænder begyndte faktisk sin karriere som kantspiller i Arsenal, men Wenger har set alsidigheden i den unge spiller og begyndt at bruge ham som lappeløsning, ‘der hvor det lige manglede’.

Som sagt gennemgå Chamberlain lige nu et lægetjek i den røde del af Liverpool – også selvom han faktisk er på landsholds tjeneste med landsholdet, der i disse dage skal spille kvalifikation fra til VM i 2018.

Spillerens agentfirma, Colossal Sports Management, slår fast via deres Twitter konto, at en ‘aftale er blevet indgået’ mellem de to parter, hvorfor skiftet forventes at blive officielt inden transfer deadline senere i dag.