PSG superstjerne Neymar er nu den dyreste fodboldspiller i fodboldhistorien, og du tænker ikke forkert hvis, du skulle tænke på ham som den fodboldspiller, der også tjener allerflest penge i verden. 

AF KRISTIAN PARIS

Den spanske avis Marca har i samarbejde med den tyske avis Der Spiegel afsløret, hvor meget Neymar rent faktisk tjener om ugen , måneden, året og dagen. Olierige PSG giver nemlig den brasilianske superstjerne hele 22 millioner, 839 tusinde kroner, 377 kroner og 46 øre for at være helt præcis. Det betyder, at han får imponerende  29 762, 80 kroner i timen og omkring 744 tusinde kroner om dagen i den franske hovedstad Paris .

Den brasilianske spiller, der netop skiftede de vante omgivelser i Barcelona ud med Paris i sommer kom til klubben for vanvittige 1,6 milliarder kroner, da PSG købte landsholdsspilleren fri af sin kontrakt med Catalonierne ved at betale hans frikøbsklausul.

l. (Photo by Buda Mendes/Getty Images)

En lille bonus info er faktisk, at Neymar kun bor ni kilometer væk fra klubbens træningsanlæg, og kun 14 kilomter væk klubbens stadion, Parc de Princes, hvorr klubbens hjemmekampe spilles.
Hans husleje er vanvittige 104 tusinde kroner om måneden!!!!!

Neymar har da også gjort det yderst tilfredsstillende for sin nye klub. Han har lavet fem mål og fem assists for klubben i Ligue 1. Desværre kom han en lille smule op og skændes med holdkammeraten Cavani, eftersom begge spillere ville tage et straffespark mod Lyon i sidste uge.

Neymar har fået meget kritik for sin opførsel siden hen, og hans ego, omdømme og daglige lønninger kommer ham bestemt ikke til gode i sådan en sag.

Heller ikke det faktum, at han ville væk fra Barcelona, fordi han altid stod i skyggen af Messi, styrker hans medhold i den sag.