United har de seneste sæsoner brugt overraskende mange penge på at ramme det niveau de havde under den legendariske manager Sir Alex Ferguson, eftersom resultaterne er udeblevet de sidste mange sæsoner 

AF KRISTIAN PARIS

Anthony Martial – 360 millioner

Manchester United v Everton - Premier League

Anthony Martial brød Luke Shaws rekord som verdens dyreste teenager, da han for to år siden kom til klubben på en transfer, der kunne ende på hele 580 millioner fra AS Monaco i Frankrig.

Franskmanden fik en formidabel start, og sluttede faktisk sin første sæson som klubbens topscorer. Siden da er det gået ned af bakke, og spillerens fremtid er usikker på Old Trafford.

3. Juan Mata – 371 millioner

Norwich City v Manchester United - Premier League

Blev solgt under Mourinho i Chelsea tilbage i januar 2014 for omkring 370 millioner kroner til Manchester United. Siden da har han været en sandt publikumsfavorit.

Selvom der godt nok var tvivl om, hvorvidt Mata stadig ville blive i klubben efter Mourinhos ankomst, er den tvivl væk nu. Han er blandt profiler på holdet, og har leveret toppræstationer siden i hver eneste sæson siden han kom til klubben.

2. Angel Di Maria – 600 millioner

Manchester United v Everton - Premier League

Angel Di Maria var både en klub og en britisk rekord, da han ankom til Old Trafford fra Real Madrid og Bernabeu tilbage i 2014 for omkring 600 millioner. Bare måneder inden blev han valgt som ‘man of the match’ i Champions League finalen for Real Madrid.

Efter han ikke rigtig passede ind i Louis van Gaals taktik blev han solgt til PSG med tab på hele 150 millioner.

1. Paul Pogba – 890 millioner

Ajax v Manchester United - UEFA Europa League Final

United brød verdensrekorden da de skrev under med Paul Pogba sidste sommer… igen

Handlen på 890 millioner modtog en del kritik, men franskmanden har tilpasset sig livet i England og ser ud til at blive endnu bedre næste sæson, efter klubben har vundet hele to titler i denne sæson.