En noget bizar handel kan i følge The Sun finde sted mellem hele tre klubber: Engelske Arsenal, tyske Schalke 04 og portugisiske Porto. Læs om det her. 

AF KRISTIAN PARIS 

Arsenal planlægger eftersigende et 500 millioner bud for at skrive kontrakt med FC Porto angriber Yacine Brahimi og Schlake 04s midtbanespiller Max Meyer, der skal være potentielle afløsere for Alexis Sanchez og Mesut Özil. Det skriver The Sun. 

 

De italienske giganter AC Milan og Inter Milan, der begge er fra samme by, er angiveligt også interesseret i den algeriske angriber Brahimi fra Porto. En spiller, som Porto estimerer til at have en værdi på omkring 350 millioner danske kroner, og en spiller, der længe har været på Arsenals rival Liverpools radar for potentielle transfer til sommer.

Arsenal har angiveligt allerede forhørt som og den algeriske landsholdsspiller tilgængelighed – en spiller, der kan være en direkte afløser for Sanchez.

FBL-POR-LIGA-PORTO-BELENENSES

Arsenal topscorer har lige nu en ugeløn på omkring 3 millioner danske kroner – en løn som klubben angiveligt ikke er interesseret i at forhandle om, hvorfor chileneren kan forlade London til sommer.

Brahimi, der er 27 år, kan både spille på begge kanter og også central på banen. Han har i denne sæson scoret fem ligamål i 19 kampe for portugiserne. Brahimi kom til klubben i 2014 efter et mislykkedes ophold i Granada i La Liga.

Schalkes Meyer har i denne sæson tiltrukket sig megen opmærksomhed fra Europas bedste klubber – specielt Premier League klubber. Angiveligt mest Tottenham, der angiveligt blev tilbudt spilleren for omkring 450 millioner kroner.

FC Schalke 04 v VfL Wolfsburg - Bundesliga

Men spilleren har for nyligt afslået en ny kontrakt med klubben, hvorfor spilleren snart må se sig om efter nye græsgange.

The Gunners har bekræftet, at de allerede nu har skrevet kontrakt med en af Meyers holdkammerater: Sead Kolasinac, er har skrevet kontrakt med Wenger og co. på en fri transfer til sommer.