England har gennem tiderne haft nogle vanvittig store stjerner. Her er nogle af dem som ynglinge spillere på landsholdet. 

AF KRISTIAN PARIS

Frank Lampard

Frank Lampard and Marcus Vaapil

Antal mål: 9

Lampard tilbragte næsten tre år i U21 landsholdstruppen, hvor han fik gjort god reklame ved at score ni mål på sin plads på midtbanen.

Og det nok næppe som et chok for nogen, at den nu pensionerede midtbanespiller er nummer fire på listen over de meste scorende i Premier League.

James Milner

Spain v England - UEFA U21 European Championships

Antal mål: 9

En anden spiller, der også med lethed nåede A-landsholdet.

Inden da optrådte Milner dog hele 46 gange for U21-landsholdet – en rekord, der stadig står den dag i dag. Derudover var han også anfører for det daværende ungdomslandshold.

Nathan Redmond

England U21 V Norway U21 - European Under 21 Qualifier

Antal mål: 10

Den eneste spiller på listen, der stadig spiller for U21 holdet. Kan fortsætte sin scoringsstime ved at nette ved det kommende EM for U21-landshold til sommer.

Fik A-landsholdsdebut i marts dette år i en venskabskamp mod Tyskland.

Saido Berahino

England v Croatia: UEFA U21 Championship Playoff - First Leg

Antal mål: 11

Fik en fantastisk start på sin U21-karriere, da han nettede hele fire gange i tre kampe.

Desværre er det gået spilleren helt så godt efterfølgende. Den 23-årige spiller er nu en del af Stoke City, hvor han har optrådt med blandet succes.

Alan Shearer

ENGLAND V USA SHEARER

Antal mål: 13

fik hurtigt debut i Southampton, hvorefter han hurtigt fik det samme for Englands U21-drenge.

Premier League topscoreren har næsten samme rekord for ungdomslandsholdet – scorede 13 mål i 11 kampe for holdet – yderst imponerende og fik straks seniordebut.

1. Francis Jeffers

Francis Jeffers

Antal mål: 13

For floppet, der skiftede fra Everton til Arsenal, Francis Jeffers, er det nok eneste gang han topper en liste i fodbold. Jeffers scorede mere på U21 -landsholdet end i Premier League og det siger bare en del (!!).