Endnu en milepæl står Manchester United for, efter deres sejr over Middlesbrough tidligere i dag. Hel sindssyg rekord, der begyndte helt tilbage, da Premier League begyndte.

AF KRISTIAN PARIS

Den røde del af Manchester byen står efter dagens opgør mod Premier League klubben Middlesbrough tilbage med endnu en vanvittig milepæl som klubben kan sætte flueben ud for.

Kampen, der blev vundet med 3-1 på udebane, var nemlig ‘De røde Djævles’ sejr nummer 600 – den første klub, der har opnået dette. De første sejre begyndte at tikke ind, da Premier League begyndte i 1992.

Et årti, hvor Manchester United virkelig opnåede stor succes med stjerner som Schmeichel, Ryan Giggs, Paul Scholes og selvfølgelig også succes-manageren Sir Alex Ferguson.

Mål fra Maroune Fellaini i minut nummer 30. minut og 2-0 mål af Jesse Lingard efter 62 minutter bragte den røde del af Manchester på rette kurs.

Det lykkedes dog modstanderne fra Middlesbrough at pynte på resultat ved at reducere til 2-1 ved Gestede efter 77 minut. Det bragte spænding tilbage i kampen, der varede helt til slut, da Valencia opsnappede bolden i Middlesbroughs felt, efter den tidligere United-kepper Victor Valdes gled og mistede grebet om bolden.

En bizar afslutning på en ellers dominerende indsats fra gæsterne fra United. Nu har de så endnu mere at glæde sig over.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Med sejren er Mourinhos mandskab nemlig rykket op på femte pladsen, kun tre point efter Liverpool, der dog har spillet en kamp mere end United.

Derudover er rivalerne fra Arsenal og Chelsea også at finde på listen med henholdvis 517 og 508 sejre. De to, med Manchester United, er de eneste klubber, der har brudt 500-sejrs barrieren.

Næste kamp for ‘De røde Djævle’ er første april (WHUAT?! ER DET EN SKIDE APRILSNAR? arghhh….), hvor de tager i mod West Bromwich på selveste Old Trafford.