Forberedelserne til næste sæson er i fuld gang. Nye spillere hentes ind, kontrakterne forlænges, spillere sælges. Når alt det så er på plads, kan infrastrukturen og personalet omkring klubben så diskuteret. 

AF KRISTIAN PARIS 

I kølvandet på sidste uges overraskende udmelding fra Premier League klubben Tottenham og deres manager Pochettino, om at næste sæsons kampe ikke vil foregå på White Hart Lane, men derimod på det legendariske Wembley Stadion, er en anden Premier League klub gået til pressen og fortalt om deres stadions fremtid.

Liverpool har netop sidste år i September færdiggjort den seneste udvidelse af deres nuværende Stadion Anfield. Den niende september 2016 åbnede den såkaldte Main Stand – en helt ny afdeling af stadionnet – og nu ser det altså ud til at klubben planlægger endnu en udvidelse af de legendariske stadion.

I skrivende stund rummer Anfield præcis 54 167 siddepladser – et antal, der ofte synes for lidt, når Liverpool spiller deres hjemmekampe uge efter uge.

Derfor sigter klubben nu også efter en udvidelse på omkring 6 000 siddepalder – så Anfield altså kommer til at rumme hele 60 000 mennesker. Det bekræfter Echo.com. 

Liverpool v Tottenham Hotspur - Premier League

Klubben har som sagt netop afsluttet første fase af renoveringen af det gamle stadion, der er helt tilbage fra 1884 (det år den amerikanske kosmetikdronning Elizabeth Arden bliver født!!).

Jürgen Klopp og co har siden 2014 haft tilladelsen til at foretage så omfattende en udvidelse og renovering, men det er altså først nu, at klubben tænker på at påbegynde arbejdet. Et arbejde, der estimeres til at tage omkring tre år.

Tilladelsen udløber dog i august 2019, og det er derfor ved at være tid for klubben, hvis de ønsker at udvide deres legendariske stadion.

Hvis det bliver belsuttet, at arbejdet skal påbegyndes, betyder det at klubben kan forvente at tilskuer antallet vokser til hele 60 000  indenfor en overskuelig årrække. Og det er bestemt en medvirkende årsag til at forøge, den allerede elektriske stemning til samtlige kampe på Anfield.