Transfervinduet er åbent og det betyder, at klubben næsten frit kan handle nye spillere i håbet om at forbedre sidste sæsons resultater. Af den grund skriver aviserne selvfølgelig rigtig meget om potentielle transfer. I dag handler det om, at der ikke mere kommer til at være rygter om Aguero og Bravos fremtid. Den har City-træner Pep Guardiola nemlig slået fast. 

Af David Paris

Manchester City-cheftræner Pep Guardiola har netop offentliggjort, at den tidligere Barcelona målmand- Claudio Bravo og den argentinske landsholdsspiller Sergio Aguero helt sikkert fortsat vil være at finde i den blå del af Manchester, når transfervinduet lukker i slutningen af august.

Den tidligere Barcelona-træner har hentet en konkurrent til Claudio Bravo i City-buret, idet unge Ederson, på kun 23 år, er blevet hentet til klubben fra Benfica for en overgangssum på 220 millioner kroner. Netop denne pris gør målmanden til den dyreste målmand nogensinde i historien og af den grund, var der meget tvivl om hvorvidt Bravo ville blive i Premier League. For man kan vel næsten ikke lade verdens dyreste målmand sidde på bænken, eller hvad, Guardiola?

Ifølge det engelske medie 90min.com svarede den spanske træner følgende, da han blev sprugt omkring Sergio Agueros fremtid i klubben: “I ved, hvad jeg synes om Aguero. Han er vores spiller og en af klubbens bedste, så han bliver hvor han er.”

Også Agueros fremtid har der været tvivl om, fordi unge Gabriel Jesus, med sine flotte præstationer, tvang den tidligere Atletico Madrid-angriber, Aguero, til at sidde på bænken. Tilbage i februar måned fik Jesus dog en skade, og Aguero fik chancen for at bevise, hvad han egentlig betyder for City-mandskabet. Med fire mål og to assists i tre kampe fik han hurtigt slået fast, hvem der er den bedste angriber på Etihad Stadium.