Stemningen i Arsenal ser ikke ud til at være super godt i øjeblikket. Ikke nok med at klubben for første gang i to årtier ikke spiller Champions League, indtager de lige nu en skuffende sjetteplads i den bedste  engelske række. 

AF KRISTIAN PARIS

Og faktisk betød klubbens 2-1 nederlag til bundholdet Watford i går, at de kun har skrabet 13 point sammen i 8 kampe – det vil sige ud af 24 mulige point. Tillige det kan the Gunners lige  nu se selvsamme Watford indtage 4. pladsen i Premier League – lige efter storklubber som de to Manchester klubber og Tottenham – men også foran Arsenal, Chelsea og Liverpool.

Gårsdagens kamp med vundet med 2-1 af hjemmeholdet, og det var en meget dramatisk kamp… eller var den? For der er i hvert fald en Arsenal spiller, der kedede sig rimelig meget.

Arsenals midtbanespiller Granit Xhaka er nemlig blevet fanget på kameraet under Watfords førings mål til 2-1, der blev sat ind af den tidligere Manchester United spiller, Tom Cleverley.

Den tidligere Borussia Mönchengladbach midtbanespiller blev nemlig fanget pille næse under målet…ja du læste rigtigt. den 25-årige landsholdsspiller pillede næse… Se billedet nedenfor.

 (Photo by Ian Walton/Getty Images)

en meget uheldig situation for spilleren fra Schweiz, der bestemt ikke har haft en dans på røde roser siden han kom til London i forrige sommertransfervindue fra Bundesligaen. Hans evner og store antal gule kort er blot nogle af de ting, der er blevet sat spørgsmålstegn ved.

 

Granit Xhaka vs Watford

 

Arsenal kigger lige nu frem mod deres kamp mod Red Star Belgrade på torsdag, der bliver fulgt op af en tur til Goodison Park, hvor de møder Everton.

En klub, der heller ikke har fået den start på sæsonen som man kunne ønske. Klubben ligger faktisk helt nede som nummer 16 i ligaen med blot otte point i otte kamp. Desuden har de kun formået at lave fem mål i de otte kampe…