Hvis du bar har fulgt en lille smule med på de sociale fodboldmedier, kan du ikke være undgået at støde på klippet, hvor Fernando Torres bliver slået bevidstløs og falder til jorden med et brag. 

AF KRISTIAN PARIS 

Fernando Torres er nu endelig blevet udskrevet fra hospitalet i Madrid. Skaden skete i gårsdagens kamp mod Derpotivo, hvor Torres hopper op i mod bolden i noget, der ligner en helt almindelig hovedstødsduel. I luften møder han så en Derpotivo-spiller der uforsætlig får ramt Torres på sådan en måde, at han med det samme mister bevidstheden og falder tungt til jorden.

Klubben beskriver skaden som en “traumatisk hjerne-skade”, og manager Diego Simeone indrømmer også, at han frygtede en seriøs hoved- eller nakkeskade. Han forklarer nemlig, at han hørte en  ‘ knæk’ fra hans plads på bænken.

Heldigvis var skaden ikke super alvorlig, og Torres er derfor her til formiddag blevet udskrevet. Der går dog noget tid inden han skal trække i den rød/hvid-stribede spilletrøje ige.

Photo by Denis Doyle/Getty Images

Klubben skrev på deres hjemmeside om skaden efter kampen: “Fernando Torres har gennemgået en hjerne- og nakkescanning, der heldigvis har udelukket en stor skade i hjernen for angriberen, efter skaden torsdag aften på Riazor.”

Derudover oplyser de også, at han har tilbragt natten under observation efter han blev hastekørt til La Coruña’s Modelo Hospital.

Torres selv er også frisk nok til at kommentere på sagen: “Jeg vil gerne takke alle, der har været bekymret og for alle jeres hilsner. Det har været så frygteligt, men jeg håber på at være tilbage meget snart!”

Torres er i denne sæson tilbage for ungdomsklubben Atletico Madrid efter han har været en god tur rundt omkring i fodboldeuropa. Han har indtil videre spillet 19 kampe og scoret fem mål i denne sæson.