Real Madrids kantspiller Gareth Bale er angiveligt åben over for at vende tilbage til de britiske øer. Og hvis du læser videre bliver du helt sikkert overrasket over, hvilken klub, der står klar til at hente ham. 

Efter Ronaldos afsked med den spanske hovedstad sidste år har mange i Madrid regnet med, at det så var Bales tur til at shine. Altså være klubbens forreste angriber og største stjerne.

Men det viser sig nu, at den 29-årige waliser er klar på at stoppe sit samarbejde i Spanien. Han er nemlig meget opsat på at vende tilbage til den klub, der gjorde ham stor: Tottenham.

For selvom han har spillet hele 30 kampe for Los Blancos indtil videre i denne sæson, har Bale kun formået at score 12 mål i alle turneringer. Og kun seks af dem har været i La Liga.

Under den nye manager har Bale ikke formået at gøre sig selv ønsket – specielt ikke i de sidste par uger. Han har nemlig kun været med i startelleveren i to af de sidste syv kampe, hvor han har haft mulighed for at spille. I stedet er spillere som Karim Benzema og Vinicius Junior blevet foretrukket.

Bale i Tottenham

I følge flere spanske aviser er Real Madrid klar til at indgå en aftale med Bale så han kan komme hurtigst muligt væk. Og her er det så altså, at Tottenham venter og vil forhandle med.

Men måske kan det være, at Tottenham bliver nødt til at slippe en af deres andre spillere. Hvis altså de ønsker at få den tidligere Southampton spiller tilbage. Flere medier skriver, at Real Madrid længe har været interesseret i vores egen dansker Christian Eriksen.

Om Tottenham er klar på at ofre Eriksen kommmer nok an på om manager Pochettino bliver i klubben . Han spås af mange som den nye manager i Manchester United.