Det er noget af en nyhed, der er kommet frem søndag eftermiddag. Læs med nedenfor. 

AF KRISITAN PARIS

Den engelske Premier League klub Manchester City er angiveligt klar til at betale for Lionel Messis frikøbsklausul, der vil sende ham til Manchester. Beløbet er på ca 300 millioner euro – lige knap 2 milliarder danske kroner.

Manchester City har allerede investeret tungt denne sommer, efter de går efter at kæmpe med helt i toppen om det engelske mesterskab. Blandt andre er Kyle Walker kommet til som den seneste fra Tottenham – den dyreste brite nogensinde, kantspilleren Bernardo Silva er blevet købt hos de franske mestre Monaco, keeperen Ederson er blevet verdens dyreste keeper nogensinde, og de to backs Danilo og Benjamin Mendy fra henholdsvis Real Madrid og Monaco er også kommet til den blå del af Manchester.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Men det synes godt nok lidt absurd, at Messi skulle være på vej væk fra den klub, han er en legende og klubikon i. Den femdobbelte vinder af Ballon d’Or har været i catalonien hele sin karriere, og indtil nu har der ikke været nogen tvivl om, at han skulle være der til denne var slut.

Men måske er der noget om snakken. Messi og manager Pep Guardiola kender allerede hinanden fra Barcelona, hvor spanieren tidligere har været cheftræner.Under netop Guardiola blev, den nu 30-årige argentiner, verdens bedste spiller, da han vandt sin første Ballon d’Or titel.

Hvorvidt City har råd til at købe ham eller det blot er rygter vides ikke. For selvom de allerede har brugt godt og vel 1,3 millarder denne sommer, har de også mistet store drenge som Kelechi Iheanacho, Aleksandar Kolarov, Nolito og Fernando.

Messi vil dog uden tvivl forstærke ethvert hold, og med sine 519 mål i over 600 kampe for Barcelona er han på vippen til at være verdens bedste spiller – nogensinde.