Ronaldo er rimelig godt kørende i øjeblikket. Det kan vi ikke komme uden om.
Læs listen her om, hvilke klubber, der har scoret færre mål i Champions League end kongen af turneringen, Cristiano Ronaldo. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Manchester City

Pep Guardiolas PL-mandskab nåede endelig 100 CL-mål i denne sæson, men på trods af deres vanvittige offensiv spillere, kan de ikke hamle op med en aldrende Ronaldo.

Det er måske nok kun for en sæson eller to, da Ronaldo nok kommer ikke kommer til at fortsætte i det undelige i den stime han er inde i lige nu.

3. Atletico Madrid

Atleticos plads i Champions League er kommet i fare i de seneste par år, eftersom de ikke helt kan hamle op med Barcelona og Real Madrid i La Liga.

Med offensivspillere i absolut verdens klasse, Griezmann, Diego Costa, Torres, Saul Niguez er det dog rimelig uforståeligt, at den spanske hovedstadsklub ikke har lavet flere mål én en samlet spiller i den prestigefyldte turnering.

2. Borussia Dortmund

Med meget lille konkurrence i Bundesligaen er Dortmunds plads i Champions League næsten selvskrevet sæson efter sæson.

Dog har tyskerne ikke formået at leve op til forventningerne, for selvom de har spillere som Marco Reus, Pulisic som dem der skal lave målene, har de bare ikke lavet særlig mange mål.

1. Liverpool

Liverpool har altid haft nogle vanvittige målscorere – lige siden klubben blev grundlagt i 1892.

Senest har den stået på Fernando Torres, Michael Owen, Mo Salah, Robbie Fowler, Daniel Sturrdige og Luis Suarez, men faktisk kan de ikke hamle op med selveste Cristiano Ronaldo, der har en bedre scoringsrate end dem. Hvis man tænker over deres historie som klub er det vanvittigt at tænke på, at the Reds ikke har lavet flere end 119 mål i verdens mest prestige fyldte turnering for klubber.

Der kan også nævnes: Inter, Roma, PSV, Monaco, Tottenham.