Det er noget af en bedrift som den spanske storklub endnu en gang har formået at lave. De vinder nemlig det spanske mesterskab uden at tabe én eneste kamp i sæsonen. Og det er i sig selv yderst imponerende. 

Den catalonske storklub, FC Barcelona, har nemlig hevet deres 25. titel hjem, efter de vandt over Deportivo La Coruna med hele 4-2. Godt hjulpet på vej af klubbens evige troldmand, Lionel Messi, der lavede et hattrick.

Den spanske klub er indtil videre ubesejret i kllubbens 34 kampe i denne sæson, og det betyder, at de har brudt den spanske rekord for kampe uden et nederlag. De har kun fire kamp tilbage i sæsonen og hvis d e klarer skærerne kan de kalde sig uovervindelige i denne sæson. Et titel som ikke mange klubber har kunnet skrivet på CV’et tidligere.

Dog er næste uges modstander selveste Real Madrid, der vil gøre alt hvad de kan for at stoppe Barcelonas vanvittige stime i den bedste spanske række.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Hvis det dog ikke skulle ske og catalonierne skulle tabe til Los Blancos, der vil forsøge at rette op deres nogenlunde miserable sæson i La Liga ved at slå mesterne, så skulle det  ikke betyde det store, for klubben har nemlig allerede sikret sil Copa del Rey, som er den spanske pokalturnering. Det betyder, at de allerede nu kan skrive en double ind i historien-  noget som de ikke har gjort siden…ja… 2016.

Selvom de har domineret i hjemlandet har der været et udbredt ønske om at komme af med træner, Ernesto Valverde. For eksempel blev de jo slået ud af Roma i den mest prestige fyldte klubturnering, Champions League, og det er en katastrofe som så stor en klub som Barcelona bare ikke kan tolerere og acceptere i disse tider.