Den kinesiske storklub Guanzhou Evergrande har annonceret, at de for anden gang har hentet den brasilianske midtbanespiller Paulinho. 

Klubben offentliggør selv, at de har skrevet under med Paulinho og han dermed vender tilbage til Kina. For han skiftede nemlig til La Liga storklubben for blot et år siden – da han spillede for Evergrande.

Det var dog også højst overraskende og en smule usædvanligt, at Paulinho tog tilbage til Europa og en storklub som Barcelona sidste sommer. Han fik dog en fin start på tiden i Barcelona. Senere blev hans form dårligere, selvom han var en nøglespillerne i klubbens double succes i sidste sæson.

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

Alt i alt spillede Paulinho 49 kampe for Barcelona. Han scorede nu mål og lavede derudover tre assists i alle turneringer.
Den catalonske storklub har på det seneste haft problemer med reglerne om at have ikke EU-spillere i truppen. Det er måske også en af grundene til, at Paulinho, der er fra Brasilien, definitivt er fortid på Camp Nou.
Paulinho tilbragte næsten tre sæsoner i den bedste kinesiske række. Han spillede desuden over 100 kmape for klubben og vandt mesterskabet en enkelt gang.
Paulinhos afgang åbner en plads for Arthur, der ser ud til at skifte til Barcelona denne sommer.

“Welcome Back” skrev Guanzhou på deres officielle hjemmeside sammen med et billede af den 29-årige landsholsspiller i en landsholdskamp for Brasilien i Rusland.

Barcelona henter andre spillere

Derudover er Colombias Yerry Mina en af de andre spillere, hvis fremtid også er usikker på Camp Nou. Det ser nemlig ud til at flere engelske klubber er interesseret i spilleren. En af dem er Everton fra Premier League, der er på udkig efter en ny central forsvarsspiller.

Barcelona vil denne sommer prøve at styrke truppen yderligere efter sidste sæson var en lille skuffelse. Selvom de vandt den hjemlige double nåede de ikke langt nok i Champions League.