Arsenal har angiveligt henvendt sig til Premier League rivalerne fra Chelsea for at forhøre sig om tilgængeligheden af deres brasilianske forsvarsspiller. 

Mediet le10sport.com skriver, at Arsenal er interesseret i at hente midtstopperen David Luiz fra Chelsea. Han har længe været utilfreds i den engelske hovedstad, hvorfor han formentlig let ville kunne overbevises.

Luiz forlod PSG til fordel for Chelsea i sommeren 2016 og han var en af hovedårsagerne til, at de vandt mesterskaben den følgende sæson. Dog blev han ikke inkluderet i manager Antonio Contes planer i den kommende sæsoner.

Flere skader og talentfulde forsvarsspillere har gjort, at Luiz ikke har spillet for the Blues i den seneste sæson. Derfor vil han nok meget gerne væk fra klubben.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Et let bytte

Det er usandsynligt, at brasilianeren bliver på Stamford Bridge, når dette sommertransfer vindue er overstået. Specielt ikke, hvis det fortsat er Conte, der øverstbefalende i den engelske klub.

Det gør dog ikke noget for Luiz, der lige kan hentes for blot 150 millioner kroner. Flere klubber er interesseret i midtstopperen. En af dem er Arsenal, der i hvert fald godt kunne bruge noget defensiv rutine i truppen.

Chelsea er dog ikke blevet overbevist om at sælge ham endnu og de har afvist Arsenal bud. Arsenal har heller ikke besluttet om de ønsker at give et modbud endnu. De skal jo formentlig byde endnu højere.

The Gunners har lige nu hentet en ny manager i form af den tidligere PSG og Sevilla chef Unai Emery. Han skal være af løser for Arsenal tidligere chef Arsene Wenger.

Chelsea derimod er også længe blevet kædet sammen med et managerskifte. Conte er indblandet i et kontrovers med ejer Abramovich, hvorfor en mand som Maurizio Sarri er blevet nævnt som en kommende afløser.