Cristiano Ronaldo er en af bedste fodboldspillere i historien, og hans præstationer vil uden tvivl blive husket i lang tid fremover. 

AF KRISTIAN PARIS

CR7 som han også betegnes ser hamrende godt ud, er god til fodbold, tjener masser af penge, har en sød kæreste og en kær søn. Med et liv som det og et navn som han har, er der ikke mange, der ikke ved hvem han er.

Det betyder også, at han er over det hele på de sociale medier. Han har både Facebook, Twitter, Instagram osv. Og det er ikke blot en hobby for ham at underholde sin følgere på diverse medier – nej det er faktisk også en forretning for den 30-årige portugiser.

For på bare et enkelt opslag på Instagram tjener den portugisiske superstjerne hele 2,6 millioner kroner. Hver. Eneste. En….Overvej det lige igen.

MADRID, SPAIN – OCTOBER 05: Cristiano Ronaldo of Real Madrid celebrates after scoring his team’s 5th and his third goal against Club Athletic during the La Liga match between Real Madrid CF and Athletic Club at Estadio Santiago Bernabeu on October 5, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images)

På det føromtalte sociale medie Instagram har han hele 116 millioner followers . Her deler han billeder af sin fodboldkarriere, sin familie og de nogle helt vanvittige lukrative sponsoraftale som han lægger op af både shampoo, biler og telefoner.

Det afslører adskillige undersøgelser af HopperHQ vis oplysninger er bragt af Goal.com. Han er i følge dem også den bedste betalte berømthed målt på sponsoraftaler. Han er desuden den mandlige berømthed, der tjener aller mest på de sociale medier.

Han er kun overgåët af Selena Gomez, der tjener hele 3,6 millioner kroner per opslag. Derefter følger Kim Kardashian, der tjener omkring 2,5 millioner kroner per opslag på instagram.

Den eneste anden sportsstjerne på listen er Lebron James, der tjener i omegnen af 800 000 kroner per opslag på det populære medie.