Liverpool har de sidste mange år ikke rigtig formået at få det ud af deres trup som man måske kunne forvente. Det er aldrig helt lykkedes dem at spille med helt i top – måske lige bortset fra den sæson for nogle år tilbage, hvor de var snublende ( 😀 ) tæt på at vinde mesterskabet… 

AF KRISTIAN PARIS 

Her til morgen melder flere engelske og spanske medier om en mulig transfer mellem to af landenes største klubber; Liverpool og Real Madrid.

Historien melder nemlig om Merseyside klubbens interesse i en af Los Blancos helt store offensivstjerner, James Rodriguez.

Ifølge de samme medier har den røde del af Liverpool haft et godt øje til den colombianske landsholdspiller de seneste sæsoner, men deres interesse er dog alle gange blevet ignoreret og fejet til side.

Det har heller ikke været helt så attraktivt at være på kontrakt i Liverpool som det har været tidligere. Specielt i klubbens storhedstid i tiden, hvor Premier League netop var oprettet. Helt tilbage i 90’erne og de tidlige 00. Dengang de to største klubber i England hed Liverpool og Manchester United…

 (Photo by Shaun Botterill – FIFA/FIFA via Getty Images)

Det er dog så småt begyndt at vende i Merseyside-klubben, og hvis det lykkedes klubben at kvalificere sig til Champions League, ved at ende i top fire, er der en reel chance for, at klubben kan hente nogle af de helt store drenge til England. Heriblandt James Rodriguez, der længe har været sat i forbindelse med et skifte til Premier League.

Rygterne har blandt andet gået på, at colombianeren skulle indgå i en byttehandel med Chelsea, hvor belgieren Eden Hazard så ville blive sent den anden vej.

Rodriguez kontrakt udløber pt først i 2020, og er sat til være omtrent 600 millioner danske kroner værd, hvilket betyder, at Liverpool skal hoste op med en ordentlig pose penge, hvis de ønsker at sikre sig den colombianske landsholdspiller.