Ikonet Sergio Ramos modtager angiveligt trusler på livet og det betyder, at han er blevet nødt til at ændre sit telefonnummer. 

Adskillige beskeder og opkald har spammet Ramos’ telefon på det seneste – ikke kun ham, men også hans telefon – det skriver det spanske medie El Partidazo de COPE. Det er dog først sket efter klubben vandt Champions League over Liverpool i sidste uge.

 (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Der er en stor enighed blandt flere fans af Liverpool, at Sergio Ramos er direkte årsag til, at Liverpools angriber og talisman Mohamed Salah, måtte lade sig udskifte i CL-finalen, fordi han var for skadet til at fortsætte.

Flere anklager ham for at gøre det med vilje – for at vinde kampen og få Liverpools største stjerne ud af spil.

Uanset om det var med vilje eller ej, havde Salahs fravær en stor påvirkning på kampen – nu kan det faktisk ende med, at han ikke kommer til VM for egypten – nationens første VM-slutrunde i mere end 30 år.

Udover dødstruslerne sendt direkte til Ramos, har flere egyptiske fans og Liverpool fans, demonstreret højlydt foran den spanske embassade i Kairo, der er Egyptens hovedstad.

Ramosø familie har siden hen også fået nye telefonnumre i et desperat forsøg på bare at bare at få en smule privatliv.

Truslerne kommer i forskellige former: både opkaldt fra ukendte numre og aggressive trusler på besked og derudover også beskeder på de sociale medier. Politiet er faktisk også underrettet, fordi det er så alvorligt.

Det egyptiske fodboldforbund slår dog fast, at Salah spiller og deltager i VM i Rusland, der begynder om bare mindre end to uger. Egypten møder i første kamp Uruguay, og senere møder de også Saudi Arabien og Rusland i gruppe A.

Salah havde en fantastisk sæson og endte i CL-finalen og som nummer fire i PL.