Avisen The Sun skriver nemlig, at Pablo Osvaldo er færdig i klubben efter at ryge en cigaret i omklædningsrummet.

Af Anders Lang Jensen

SOUTHAMPTON, ENGLAND - DECEMBER 04: Mauricio Pochettino manager of Southampton holds back Pablo Daniel Osvaldo of Southampton after the Barclays Premier League match between Southampton and Aston Villa at St Mary's Stadium on December 4, 2013 in Southampton, England. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Osvaldo er en meget aggressiv spiller                            Photo by Bryn Lennon/Getty Images

Den tidligere Southampton-angriber har altid været lidt af en badboy, og det er da også i den grad blevet bekræftet efter denne skøre situation.

Osvaldo kom om at toppes med Boca Juniors-træneren Guillermo Barros, efter at angriberen stormede ned i omklædningen efter deres seneste kamp i stedet for at takke fansene rundt på stadion lige som alle hans holdkammerater gjorde.

De kom op at skændes voldsomt, og i det råbte den argentinsk-fødte italiener mindre venlige gloser efter træneren Barros.

Den 30-årige er nu blevet fortalt, at han aldrig kommer til at spille for Boca igen. Angriberen blev solgt i 2013 til den engelske klub Southampton for £14m. Men på den engelske sydkyst havde han også store problemer med at indordne sig under reglerne.

I tiden hos Southampton fik han en karantæne på 3 spilledage, efter han var oppe i en fight med nogle Newcastle-spillere. Og blot 3 uger efter var han i slåskamp med Jose Fonte, og så fik han en karantæne igen. I Premier League-klubben sendte man angriberen af sted på leje til Inter. Men det blev annulleret efter et stykke tid, da Osvaldo var oppe at slås med angriberen Mauro Icardi.