Højre backen  Sime Vrsaljko fra Kroatien kan måske blive forhindret i at spille VM-semifinalen i morgen mod England. 

Det er en meget absurd historie, men det kan rent faktisk være rigtigt. Atletico Madrids manager Diego Simeone kan nemlig forhindre kroaten i at spille for sit land i morgen i semifinalen.

Vrsaljko blev skadet i knæet i overtiden af kampen mod Rusland i kvartfinalen og blev skiftet ud. Kroatien vandt dog heldigvis 4-3 på straffespark.

Selvom han ikke er helt frisk til at spille har Vrsaljko informeret træneren for Kroatien Zlatko Dalic, at han ønsker at spille i onsdagens opgør mod England. Det er nemlig den første semifinale for Kroatien i en stor turnering siden VM 1998. Derfor er højrebacken naturligvis desperat efter at deltage i den historiske kamp.

(Photo by Oscar Gonzalez/NurPhoto via Getty Images)

Simeone vil bestemme

I følge det engelske medie London Evening Standard, insisterer Atletico Madrids manager Diego Simeone på, at den 26-årige ikke spiller kampen. Han frygter, at hvis han spiller vil skaden blive værre og dermed skade Atleticos forberedelser til den nye sæson. Vrsaljko havde nemlig en lignende skade tilbage i marts 2017 og der var han ude af stand til at spille i fire måneder.

Beslutningen er dog i sidst ende Dalic’. Det er sandsynligt, at kroaten lytter til Simeone. Han har nemlig lidt et ry for kun at vælge spillere, der er 100 % fit. Dermed skal Vrsaljko altså ikke spille før han er helt klar igen.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images Kroatien)

Atletico Madrids manager Simeone skal dog passe lidt på med alle sine råd. Han skal passe på at det ikke gør Vrsaljko sur selv. Tilbage i 2014 blev Di Maria nemlig beordret til ikke at spille en VM kamp af Real Madrid og det betød senere hen, at han måtte forlade klubben senere den sommer.