Leicester-spilleren Jamie Vardy har over de seneste år fået et vanvittigt karriereskift. Han forlod jobbet på fabrikken, for at jagt fodbolddrømmen og fodbolddrømmen blev som vi alle ved, til virkelighed.

Af Lasse D. Drescher

Leicester-stjernen Jamie Vardy fortæller i et interview til Goal, om hans vigtigste beslutning som han har foretaget i hans liv. Vardys karriere gik fra at være en ukendt fodboldspiller i de lavere engelske rækker, til at blive en Premier League-profil og verdenskendt.

Den 29-årige Jamie Vardy formåede i sidste sæson at scorer 24 Premier League-mål for Leicester. Vardy forlod jobbet på carbob fiber-fabrikken til fordel for at jagte drømmen om at blive fodboldspiller, og man kan roligt sige at Vardy har opnået det han ville.

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

(Photo by Tottenham Hotspur FC/Tottenham Hotspur FC via Getty Images)

Jamie Vardy udtaler følgende til Goal:

“Det er uden tvivl den bedste beslutning jeg nogensinde har foretaget, og kommer til at foretage. Jeg spillede bare med vennerne og nød det. Jeg troede aldrig at det kunne ske. Efter en masse hårdt arbejde, betaler det sig alligevel til sidst. Jeg havde aldrig drømt om at slutte i verdens Top-50 spillere, og blive fuldtidsprofessionel.

Som tidligere nævnt, så er Vardys liv blevet vendt rundt grundet Leicesters Premier League-succes. Vardy kan sagtens sidde og nyde alle de ting og erfaringer han har fået og opnået, over de seneste par år. Vardy mener dog at han hellere vil se frem af, og se hvor langt hans karriere og niveau egentlig rækker.

Læs også: CHOK: Man Utd-direktør gav penge til Donald Trump